Hjørdis, 56 år

Hjørdis er beviset på, at det aldrig er ”for sent” at gå i gang. Hun har i dag en fysik, som mange af de yngre klienter er misundelige på.
Forløbet

Kampen om de sidste genstridige kilo

”Jeg står skarpere i dag end i mine 20’ere”.

Hjørdis er beviset på, at det aldrig er ”for sent” at gå i gang. Hun har i dag en fysik, som mange af de yngre klienter er misundelige på. Hjørdis kom med et ønske om at opnå et vægttab, men undervejs i processen er vi også kommet flere gamle skavanker til livs.


Hjørdis havde på egen hånd tabt 10+ kilo, inden hun tog kontakt, men hun oplevede, at det var svært at slippe de sidste, genstridige kilo. Hun havde et job, der indebar mange udlandsrejser, og det vanskeliggjorde processen. Men med god forberedelse og ’to-go-løsninger’ til restaurantbesøg, lufthavnsophold osv., sikrede vi, at hun kom af med de sidste 8.5 kg.

Resultat

Hjørdis har tabt +20 kg og holder det stadig efter 2.5 år. Løfter tæt på egen kropsvægt i squat og over 100 kg i dødløft i sæt. Laver flere kropshævninger i streg.

Plan efter planen

Efter en lang periode med et dagligt kalorieindtag på ca. 1600 var tanken, om at skulle spise mere igen, intimiderende. Sagen er den, at hvis du før har været meget striks med kalorieindtaget, er der en god chance for, at du kan spise den del mere uden at opleve en vægtøgning.

Derfor lagde vi en ’exitplan’ for Hjørdis, hvor vi stille og roligt øgede indtaget, for at hun fysisk og ikke mindst psykisk kunne følge med. Efter et par måneder, var kalorieindtaget oppe på 2400 og med en vægtøgning på sølle 500 g.

Ligesom så mange andre af vores klienter, har Hjørdis også døjet med forskellige skader on/off i løbet af forløbet. Der har været udfordringer med knæ, lænd og skulder, og hver gang har vi fikset det sammen. Det fortjener sin egen post, den kan du læse her (link)

Hjørdis
Hjørdis
Læs mere
“Jeg er for længst kommet af med de sidste genstridige kilo, og nu arbejder vi benhårdt på at øge muskelmassen. Der er ingen tvivl om Thomas’ faglige kompetencer inden for fedttab og styrketræning er absolut i topklasse med baggrund i det videnskabelige”
Målsætning
Hjørdis kom med et ønske om at opnå et vægttab, men undervejs i processen er vi også kommet flere gamle skavanker til livs.
Træningsfrekvens

2-3 gange om ugen

Kost

Løbende vejledning i forhold til hvad hun allerede gjorde.