Om os

Hvad kan du forvente, når du vælger os som din personlige træner? Her kan du læse mere om Performance Gym og vores værdier.

Personlig træning med fysioterapeutisk ekspertise

Alle vores personlige trænere har fysioterapeutisk baggrund, og det er altid med dén faglighed, vi møder vores klienter. Vi er specialister i bevægeapparatet og internationalt certificeret i ernæring, adfærdspsykologi  – vigtige elementer i den 360 graders løsning, du får, når du vælger os som træningspartner. Vi støtter dig i processen Ønsker du en bæredygtig livsstilsændring, er det vigtigt at forstå, hvor du tidligere har været begrænset. Hos os bliver du ikke pålagt en præfabrikeret løsning, kostplan eller tjekliste. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og du svarer på spørgsmålet: “Hvordan kan jeg leve det liv, jeg drømmer om?” Så er det vores opgave at hjælpe og støtte dig gennem processen, så du når dine mål. Her skal du arbejde for sagen Mange klienter har udover ønsket om en livsstilsændring også ofte skader eller skavanker, der skal genoptrænes. Fysioterapi har i mange år været forbundet med at gå til en fagperson og blive ”fikset” ved en manuel briksbehandling. Det får du altså ikke hos os, der skal du selv arbejde for sagen. Forskning viser, at aktivitetsbaserede behandlinger og træning er en langt mere holdbar løsning på længerevarende skader og smerteproblematikker. Hos Performance Gym er vi helt overbeviste om, at bevægelse og træning er mere effektivt end passive behandlinger.

Teamet bag Performance Gym

Sæt din sundhed og træning i første række

Afspil video
Hjørdis, 56 år

Vægttab

“Jeg er for længst kommet af med de sidste genstridige kilo, og nu arbejder vi benhårdt på at øge muskelmassen. Der er ingen tvivl om Thomas’ faglige kompetencer inden for fedttab og styrketræning er absolut i topklasse med baggrund i det videnskabelige.”
Afspil video
Claus, 56 år

Genoptræning

"Efter flere år i det offentlige og det private sundhedssystem, hvor min skulder stadig havde begrænset mobilitet og smerter, kom jeg i kontakt med Thomas. Efter en grundig undersøgelse lagde han et let program for skulderen, og allerede fire uger senere mærkede jeg en markant forbedring."
Afspil video
Maria Hansen, 32 år

Vægttab

”I dag har jeg en grundform, og jeg kan ting, jeg ikke troede, jeg kunne. Jeg er altid glad, når jeg går fra en træning her. Så er det en god dag. Sandra er hjertevarm og observant, hun ser mig, hvor jeg er. Vi kan tale om børn, familie og hvad der ellers rør sig, det er rart at komme her”.
Afspil video
Maria Dam, 40 år

Efterfødsel

”Jeg skulle have været opereret for inkontinens, fordi jeg ikke kunne holde 100% på vandet, når jeg løb. Sandra fik mig til at indse, at der var alternativer til operation, og i dag har jeg ikke problemer længere.”
Forrige
Næste

Personlig træning i Hillerød og Fredensborg

Smiley Fitness, Hillerød

Når man er klient ved Performance Gym, er det muligt at få personlig træning i Smiley Fitness i Hillerød. Det kræver ikke et medlemskab for at træne med os på de aftalte tider, men skal du træne yderligere, kræver det et medlemskab. Er du klient ved Performance Gym, får du det dog til en god pris.

Smiley Fitness er placeret centralt i Hillerød, lige ved stationen på Carlsbergvej. Et center, der har alt det nødvendige og lidt ud over det sædvanlige. Ønsker du at læse mere om centeret, kan du gøre det på www.smileyfitness.dk.

Privat træningsstudie, Fredensborg

Vores hyggelige træningsstudie har alt det nødvendige udstyr til rådighed for at kunne hjælpe dig i mål.

Når du træner her, har du og din træner det hele for jer selv. Det er dog kun muligt at træne i studiet, når du har 1:1 træningssessions med din træner. Du får altid programmet med dig, så skal du træne yderligere, kan du gøre det i dit almindelige center.

priser

Vi er helt gennemsigtige med vores priser - for vi har intet at skjule

Derfor, for at give dig den bedst mulige sammensætning, samt vurdering af længde og frekvens på dit kommende træningsforløb, vil vi i fællesskab afdække dit behov ved den gratis og uforpligtende konsultation.
Ønsker du at få et bedre indblik i vores priser, kan du læse mere om disse ved at trykke på knappen nedenfor. Her kan du også samtidig få mere viden omkring muligheden for rente- og gebyrfrie betalingsrater, tilskud via din forsikring eller “Danmark”, samt vores Makker-forløb, hvor du og din træningsmakker kan spare 50% på et forløb.