Historier

Selekter efter målsætning som er magen til din eller se dem alle
Afspil video
Maria Dam, 40 år

Efterfødsel

”Jeg skulle have været opereret for inkontinens, fordi jeg ikke kunne holde 100% på vandet, når jeg løb. Sandra fik mig til at indse, at der var alternativer til operation, og i dag har jeg ikke problemer længere.”
Afspil video
Maria Hansen, 32 år

Vægttab

”I dag har jeg en grundform, og jeg kan ting, jeg ikke troede, jeg kunne. Jeg er altid glad, når jeg går fra en træning her. Så er det en god dag. Sandra er hjertevarm og observant, hun ser mig, hvor jeg er. Vi kan tale om børn, familie og hvad der ellers rør sig, det er rart at komme her”.
Karen, 43 år

Genoptræning

Karen var vant til at træne men manglede hjælp til genoptræningen efter en rygoperation. Derudover døjede hun med en del andre skader, som de fleste nok var blevet skræmt væk af.
Afspil video
Claus, 56 år

Genoptræning

"Efter flere år i det offentlige og det private sundhedssystem, hvor min skulder stadig havde begrænset mobilitet og smerter, kom jeg i kontakt med Thomas. Efter en grundig undersøgelse lagde han et let program for skulderen, og allerede fire uger senere mærkede jeg en markant forbedring."
Jacob, 23 år

Vægttab

”Jeg har oplevet en kæmpe udvikling i form af vægttab, forøget styrke og kondition. Undervejs i forløbet blev jeg overrasket over hvor meget faglig viden og teknik, der ligger i et forløb med Thomas og Barbell Treatment”.
Afspil video
Hjørdis, 56 år

Vægttab

“Jeg er for længst kommet af med de sidste genstridige kilo, og nu arbejder vi benhårdt på at øge muskelmassen. Der er ingen tvivl om Thomas’ faglige kompetencer inden for fedttab og styrketræning er absolut i topklasse med baggrund i det videnskabelige.”
Google anmeldelser
5.0
Baseret på 24 anmeldelser
js_loader
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 39 anmeldelser
js_loader

Mulighed for tilskud / Rabat

Udover vores faste priser på vores forløb, har du også mulighed for at gøre det billigere:

Hejsa! Vi er lige her 😊
Har du spørgsmål eller er du klar til at aftale et møde? Så skriv til os via formularen herunder.