Jacob, 23 år

Jacob kom med et ønske om at blive fysisk klar til en karriere i Forsvaret. Det indebar blandt andet at lære at træne og få et bedre indblik i ”det-med-kost”.
Forløbet

I topform til sin karriere i Forsvaret

”Jeg er blevet overrasket over hvor meget faglig viden og teknik, der ligger i et forløb med Thomas og Barbell Treatment”.

Årsag til henvendelse

Jacob kom med et ønske om at blive fysisk klar til en karriere i Forsvaret. Det indebar blandt andet at lære at træne og få et bedre indblik i ”det-med-kost”. Jacob skulle kunne løfte sin egen kropsvægt – flere gange i træk!

Resultat

Jacob har tabt +15 kg. Han bruger stadig strategierne og har tabt sig yderligere. Kan lave kropshævninger uden problemer. Gået fra 0 til 140 kg dødløft over perioden.

Længere beskrivelse af forløbet

Jacob kom til Barbell Treatment med en drøm om at komme ind i forsvaret. Han vidste, at han skulle styrketræne for at blive klar, men da han trådte ind i centret, var han helt på bar bund. Jacob tog kontakt, og vi lagde en plan sammen.

Undervejs i forløbet kom Jacob igennem to nedlukninger, hvor vi alle ved, hvor svært det var at opretholde de gode vaner med hjemmetræning og et hjem fyldt med snacks.

Minus 15 kg på over 12 måneder lyder måske ikke imponerende for nogle. Men målet for Jacob var aldrig et hurtigt vægttab. Det var derimod at lære Jacob, hvordan han kunne spise bedre for at få det optimale ud af træningen – men samtidig aldrig at skulle sige nej, når mormor inviterer på ’god gammeldaws mad’.

Jacob
Jacob
Læs mere
"Jeg har oplevet en kæmpe udvikling i form af vægttab, forøget styrke og kondition. Undervejs i forløbet blev jeg overrasket over hvor meget faglig viden og teknik, der ligger i et forløb med Thomas og Barbell Treatment"
Målsætning

Jacob kom med et ønske om at blive fysisk klar til en karriere i Forsvaret.

Træningsfrekvens

4 gange om ugen

Kost

I struktureret madplan, som han kunne arbejde ud fra samt vejledning i de udfordringer vi mødte undervejs