Karen

Karen var vant til at træne men manglede hjælp til genoptræningen efter en rygoperation.
Forløbet

Et imponerende resultat

Karen var vant til at træne men manglede hjælp til genoptræningen efter en rygoperation. Derudover døjede Karen med en masse andre skader, som de fleste nok var blevet skræmt væk af.

Årsag til henvendelse

Karen skulle genoptrænes efter en rygoperation, hvor hun fik stivgjort et led i lænden. Derudover døjede Karen med nedsat skulderfunktion og smerter, hoftedysplasi, slidgigt i knæet, tennisalbue og fibromyalgi.

Resultat

Karen oplevede fremskridt i ryggen hver uge. I dag er hun et sted, hvor ind i mellem selvfølgelig stadig mærker til ryggen, men det holder heller ikke tilbage fra livsudfoldelse.

Albuesmerter, knæ smerter og smerter i hoften mærker hun minimalt til. Skulder funktionen er forbedret til et punkt, hvor de test hun ikke kunne gennemføre i starten kan klares uden problemer nu. 

Længere beskrivelse af forløbet

Karen kom med en del udfordringer, og de fleste andre trænere ville nok være forbeholdne ved at give sig i kast med så omfattende skader. Det er ikke et problem for os, og vi gik til det med vores viden og erfaring som fysioterapeuter.

Træningen er løbende tilpasset i takt med, at Karen har oplevet fremskridt. Det har i dag ført til et allerede imponerende resultat.

En stor andel af forløbets succes skyldes Karens gåpåmod. Det er usædvanligt, at man møder klienter, som har konstante smerter (fibromyalgi), men som stadig er i stand til at opretholde en positivitet og tro på, at det nok skal blive bedre igen, helt af sig selv.

Fra start af blev det gjort klar, at vi ikke kunne garantere at Karen blev total smertefri. Derimod kunne vi love at vi kunne gøre smerterne mere håndterbar og vi kunne sikre en bedre funktion og mobilitet til hverdagen og træningerne igen.

Det svære var at finde en vej, hvor Karen kunne træne og stadig føle fremskidt. Vi er ikke blot lykkes med det, men er stadig i stand til at bygge på i sværhedsgrad, samtidig med at Karen føler sig stærkere og stærkere.

Særligt Karens skulder oplever i stadig gener i under træning, da vi stadig sørger for at udfordre den, så udvikling ikke går i står.

Det siger ikke så lidt, da Karen sidenhen har forlænget hendes forløb 2 gange og har dermed været ved Barbell Treatment i over 1 år.

Karen
Læs mere
Jeg har haft fornøjelsen af at træningsforløb hos Barbell Treatment. Efter en ryg operation, havde jeg behov for at min genoptræning var optimal og et ønske om en stærk ryg. Dette er blevet opfyldt 100% Der er nu gået to år og jeg er stærkere, og i bedre form end nogensinde før, Thomas er yderst professionel og jeg har følt mig i trygge hænder fra første dag. Tak til Thomas og Barbell Treatment de varmeste anbefalinger herfra.
Målsætning
Karen ønskede at få bedre funktion og mobilitet til kunne træne igen og fungere i dagligdagen.
Træningsfrekvens

2-4 gange om ugen

Kost

Løbende vejledning i forhold overbevisninger ift hendes kost samt italesættelse af hverdagens udfordringer.