Maria Dam, 40 år

Maria startede i Barbell Treatment for at træne sin krop op inden en større, planlagt operation for inkontinens. Læs hendes forløb herunder.
Forløbet

Slut med inkontinens under løb

”Jeg skulle have været opereret for inkontinens, fordi jeg ikke kunne holde 100% på vandet, når jeg løb. Sandra fik mig til at indse, at der var alternativer til operation, og i dag har jeg ikke problemer længere.” 

Maria havde som så mange andre kvinder problemer med inkontinens efter sine to fødsler. Hun var indstillet til en operation, men efter vejledning og et tilpasset træningsforløb, kan hun i dag igen løbe sine ture uden at frygte uheld. Udover en stærkere krop har vi også arbejdet med kostomlægning, og Maria har smidt de sidste graviditetskilo.

Årsag til henvendelse

Maria startede i Barbell Treatment for at træne sin krop op inden en større, planlagt operation for inkontinens. Hun havde et ønske om en forbedret styrke og mere tonet krop, hjælp til gode træningsvaner og en livsstil, der gav mere energi og overskud i hverdagen.

Resultat

Maria kan i dag løbe igen uden problemer med inkontinens. Hun har styrket sin krop og kan squatte uden smerter i knæene. Maria har opnået et ønsket vægttab efter at have arbejdet med kostoplægning.

Længere beskrivelse af forløbet

Til sin første træning skulle Maria prøve kræfter med split squats, men hendes muskler var ikke klar til det, og hun kunne ikke komme op igen. Det var en stor overraskelse for hende, og det er en oplevelse, vi siden har taget udgangspunkt i, når vi har talt om, hvor langt Maria er kommet med sin træning. I dag har Maria opbygget så meget styrke, at hun kan lave fulde split squats med tunge vægte.

Som en travl, ambitiøs og pligtopfyldende kvinde har det til tider været svært for Maria at acceptere, at tingene ikke sker med det samme. Hun har lært, at mindre ændringer ofte giver mere bæredygtige resultater, fordi de er nemmere at holde. Vi har arbejdet med konkrete vaner i forhold til træning og kost, og Maria har opnået et vægttab og en muskelopbygning og har fået gode værktøjer med, så hun kan holde sine resultater på den lange bane.

Maria
Maria
Læs mere
”Den største øjenåbner har nok været, at jeg ikke var helt så dygtig og sej til at træne selv, som jeg troede. Der var en federe måde at gøre det på, og jeg er i dag stærkere og kan tage mere vægt, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Sandra har gjort en stor forskel for mig, og på grund af hende skulle jeg ikke opereres for inkontinens alligevel.”
Målsætning
Maria havde et ønske om en forbedret styrke og mere tonet krop, hjælp til gode træningsvaner og en livsstil, der gav mere energi og overskud i hverdagen.
Træningsfrekvens

2-3 gange om ugen

Kost

Løbende vejledning i forhold til hvad hun allerede gjorde.