Maria Hansen, 32 år

Maria havde brug for at tage kontrol over hverdagen igen efter to fødsler. Drømmen var at føle sig stærk og at kunne være aktiv med sine børn uden at opleve smerter.
Forløbet

En nemmere dagligdag med større overskud

”Jeg er helt vildt stolt over, hvor langt jeg er kommet. Jeg er blevet så meget stærkere, og i dag kan jeg løfte tungere end min mand.”

Maria havde brug for at tage kontrol over hverdagen igen efter to fødsler. Drømmen var at føle sig stærk og at kunne være aktiv med sine børn uden at opleve smerter. Derudover har Maria opnået et større vægttab undervejs, efter vi har arbejdet aktivt med portionsstørrelser og alternative fødevarer.

Årsag til henvendelse

Da Maria startede i Barbell Treatment, var hun træt. Hun havde svært ved at komme op fra gulvet efter at have leget med sine børn, hun havde smerter i kroppen hver morgen, problemer med at gå på trapper og være fysik aktiv med sine børn.

Resultat

Marias smerter væk, og hun vågner i dag med et langt større overskud. Hun kan lege med sine børn, præcist som hun gerne vil og tænker ikke over at gå op på 2. sal med et barn på den ene arm og en tung taske i den anden. Maria har opnået et større vægttab og kommet de genstridige graviditetskilo til livs.

Længere beskrivelse af forløbet

Maria havde i længere tid følt sig træt og ikke haft overskud til at være den mor, hun gerne vil for sine to børn. Hun havde flere gange forsøgt at komme i gang på egen hånd, men efter nogle måneder er forsøgene gået i vasken.

Maria tog kontakt til Barbell Treatment, fordi hun grundet gamle skader og skavanker havde brug for en træner, der kunne hjælpe hende sikkert i gang og holde hende til ilden gennem processen.

Udover at komme sine skader og smerter til livs, havde Maria et ønske om at smide de genstridige graviditetskilo. Maria var klar omkring, at kalorietælling ikke var noget for hende, og vi har derfor i stedet arbejdet med at optimere kostsammensætningen, så Maria fik mere frugt, grønt og protein ind i kosten. Det har givet hende det vægttab, hun ønskede og gjort det nemmere at holde, fordi det er blevet en naturlig del af Marias hverdag.

Maria har en stor passion for cykling, og hun har undervejs i forløbet kunne mærke en stor forbedring på cyklen, i takt med at hun er blevet stærkere. Hun har aldrig set sig selv som løber, men en dag forsøgte hun og kunne uden problemer løbe fem kilometer.

Maria
Maria
Læs mere
”I dag har jeg en grundform, og jeg kan ting, jeg ikke troede, jeg kunne. Jeg er altid glad, når jeg går fra en træning her. Så er det en god dag. Sandra er hjertevarm og observant, hun ser mig, hvor jeg er. Vi kan tale om børn, familie og hvad der ellers rør sig, det er rart at komme her”.
Målsætning
Maria havde brug for at tage kontrol over hverdagen igen efter to fødsler.
Træningsfrekvens

2-3 gange om ugen

Kost

Løbende vejledning i forhold til hvad hun allerede gjorde.