Graviditet- og efterfødselsforløb

En fødsel er en kraftpræstation, som kræver både overskud og forberedelse. Med et 1:1 graviditetsforløb bliver du ikke alene klar til fødslen, du giver også din krop de bedste forudsætninger for at komme sig igen bagefter.

Styrk din bækkenbund under og efter fødslen

Ufrivilligt, våde trusser? Vi oplever desværre, at mange mødre giver op på forhånd og accepterer ikke at kunne holde tæt. Inkontinens som mor til et spædbarn, en 5-årig eller en 15-årig er normalt. Men fordi mange oplever det, er det ikke normalt.

Bækkenbunden består af muskler, der kan trænes og styrkes. Vores krop er foranderlig, og fordi du døjer med inkontinens nu, skal du ikke acceptere det som en permanent tilstand resten af dit liv.

Der er i vores graviditets- og efterfødselsforløb stort fokus på bækkenbundstræning. Mange kvinder har en fejlagtig oplevelse af, at det ikke er relevant før efter fødslen, men faktisk reducerer du risikoen for bristninger under vaginal fødsel, hvis du fokuserer på din bækkenbund i graviditeten.

Rigtig mange kvinder døjer derudover med ufrivillige lækager både under og efter graviditeten. Det er frustrerende og kan have stor, negativ indvirkning på din dagligdag, både socialt og i parforholdet. Men med den korrekte træning kan du med stor sandsynlighed finde tilbage til, hvor du var, inden du blev gravid.

Prioriter dig selv, du fortjener det

Der er mange spørgsmål, der kan melde sig under en graviditet og som nybagt mor. Vi står klar til at hjælpe dig. Oplever du eksempelvis:

Sandra

Fysioterapeut og personlig træner

Hvordan vi arbejder

Du får superviseret graviditetstræning med individuelt træningsprogram. Der vil være fokus på stabilitetstræning af core, bækken, ryg og hele bagsiden, som er vigtige muskelgrupper at styrke under graviditeten.

Du kan starte i graviditets- eller efterfødselsforløb, når du har lyst. Vi tilpasser programmet efter dig og dit udgangspunkt, så du behøver ikke at spekulere på, om din krop kan holde til det.

Mange kvinder har en alt-eller-intet-tankegang til kost og træning, men vi tror ikke på en striks tilgang til hverdagen. Lidt er bedre end ingenting, og med en holdbar livsstil skaber du bæredygtige resultater på sigt.

Det kan være let at glemme sig selv som nybagt mor. Her er det værdifuldt med en hjælpende hånd i form af sparring og vejledning i kost og træning for at lande godt i din krop efter graviditeten.

Sandra er uddannet fysioterapeut, personlig træner, doula og har assisteret ved mange fødsler. Hun er ekspert på sit felt og passer på dig og din krop under træningen.

Det er også muligt at tilkøbe fødselsforberedelse og gravidmassage på briks med plads til maven.

Priser

Vi er helt gennemsigtige med vores priser - for vi har intet at skjule

Derfor, for at give dig den bedst mulige sammensætning, samt vurdering af længde og frekvens på dit kommende træningsforløb, vil vi i fællesskab afdække dit behov ved den gratis og uforpligtende konsultation.
Ønsker du at få et bedre indblik i vores priser, kan du læse mere om disse ved at trykke på knappen nedenfor. Her kan du også samtidig få mere viden omkring muligheden for rente- og gebyrfrie betalingsrater, tilskud via din forsikring eller “Danmark”, samt vores Makker-forløb, hvor du og din træningsmakker kan spare 50% på et forløb.
Skal vi hjælpe dig?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.