Vægttab eller livsstilsændringer

Vægttab lyder nemt, men det er det sjældent. Vi hjælper dig til en varig livsstilsændring med fokus på de gode rutiner og den sunde livsstil, som du kan holde hele livet.

Den lille indsats gør forskellen

Rigtig mange har en indgroet alt-eller-intet-tilgang til et vægttab. Vores erfaring er, at jo mere restriktiv tilgang, des mindre succesfuldt resultat. Det bliver for uoverskueligt og urealistisk at skulle ændre det hele på én gang, og derfor er vores tilgang at blive lidt bedre hver dag.

En lille indsats giver et lille resultat, motivationen til at skabe flere resultater stiger, og så er du godt på vej. Når vi skal skabe holdbare resultater, skal vi kigge på adfærd. En sund og varig livsstilsændring er den, du kan opretholde – næsten uden at tænke over det.

“Jeg er for længst kommet af med de sidste genstridige kilo, og nu arbejder vi benhårdt på at øge muskelmassen. Der er ingen tvivl om Thomas’ faglige kompetencer inden for fedttab og styrketræning er absolut i topklasse med baggrund i det videnskabelige”

Dine trænere

Hvad indebærer et forløb?

1:1 sessions hver uge

Feedbacken fra vores klienter er klar: Det er de ugentlige sessions, der gør hele forskellen. Når vi mødes hver uge, vejleder vi dig, så du opnår de ønskede resultater af din træning. Men vi holder dig også til ilden, fejrer dine sejre og motiverer dig, hvis resultaterne lader vente på sig.

Kostvejledning og coaching

Er du kun ude efter en kostplan, er vi ikke den rigtige løsning for dig. Vi ved af erfaring, at jo mere striks en diæt, des dårligere er oddsene for, at du opnår et varigt vægttab. I stedet coacher vi dig til at reflektere over løsninger, der kan give et bæredygtigt resultat – alt sammen med udgangspunkt i nyeste, evidensbaserede forskning.

Individuelt program og strategi

Det bugner med vægttabsprogrammer, planer og strategier online, og det kan være uoverskueligt at finde den rigtige løsning for dig. Hos os får du altid en individuel strategi og træningsprogrammer, med udgangspunkt i dine behov, så du aldrig mere skal ”prøve dig frem” med mislykkede tiltag, der koster unødigt blod, sved og tårer.

Håndtering af skader/smerter

Alle vores trænere har fysioterapeutisk baggrund, hvilket gør os i stand til at tage hånd om de skavanker, du har døjet med i årevis. Vi arbejder dagligt med smerter i knæ, skulder, lænderyg og tilrettelægger træningen, så dine skader skånes, og du på sigt ender med at mindske eller helt fjerne smerterne.

Priser

Vi er helt gennemsigtige med vores priser - for vi har intet at skjule

Derfor, for at give dig den bedst mulige sammensætning, samt vurdering af længde og frekvens på dit kommende træningsforløb, vil vi i fællesskab afdække dit behov ved den gratis og uforpligtende konsultation.
Ønsker du at få et bedre indblik i vores priser, kan du læse mere om disse ved at trykke på knappen nedenfor. Her kan du også samtidig få mere viden omkring muligheden for rente- og gebyrfrie betalingsrater, tilskud via din forsikring eller “Danmark”, samt vores Makker-forløb, hvor du og din træningsmakker kan spare 50% på et forløb.
Skal vi hjælpe dig?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.